coaching

______

Leidinggevenden spelen een cruciale rol in het behalen van bedrijfsresultaten. Door duidelijk te zijn in verwachtingen, door gestructureerd de voortgang in het werk te bespreken, door actief competenties te ontwikkelen, door goede, motiverende team meetings te organiseren. De consequente wijze waarop uw leidinggevenden dit doen en het voorbeeldgedrag dat zij hier dagdagelijks in tonen maakt ‘het verschil’.

 

Wij coachen leidinggevenden ‘on the job’, als zij voortgangsgesprekken over doelstellingen en resultaten voeren, bij het organiseren van teambijeenkomsten zoals ‘dagstarts’, bij hun voorbereidingen op belangrijke meetings. Enurgey biedt hiervoor een aantal praktische ‘tools’, zoals agenda’s en dashboards.

 

Als directeur / manager staat u soms voor moeilijke besluiten of persoonlijke uitdagende situaties. Niet zelden staat u er alleen voor. De Enurgey partners hebben zelf ruime leidinggevende ervaring en zijn bekend met dergelijke situaties. Enurgey biedt u een klankbord door deskundige één-op-één coaching.

reviews

______

Hoe ondersteun je medewerkers in het behalen van hun doelstellingen en stimuleer je groei?

team meetings

______

Hoe organiseer je inspirerende team meetings en dagstarts?

personal coaching

______

Presentatietechnieken, voorzitterschap, persoonlijke ontwikkeling